LICHTPLAN ADVIES

Duurzame verlichting begint bij LED. Om een aangename en perfect verlichte omgeving te creëren kun je er voor kiezen om onze lichtarchitect een ontwerp te laten maken. Hij houdt rekening met wat technisch en visueel gezien mogelijk is, en maakt vervolgens een technische tekening van de armaturen en aansluitschema’s. Het team van the Green Energy Company bestaat uit sympathieke, ervaren experts die deze klus op professionele en efficiënte wijze klaren. Onze service begint met een professioneel advies door een lichtarchitect op het gebied van kleur, sfeer, wattages, en stralingshoeken. We maken een compleet plan op maat. Door het advies is direct duidelijk welke kwaliteitsverbetering en besparing mogelijk is.

Mooie resultaten voor onze klanten, een selectie:

Bekijk al onze projecten

Onze partners zijn tevreden!

The Green Energy Company is een vaste partner in ons team van leveranciers voor de bouw van nieuwe vestigingen. Geen gebabbel, komen afspraken na, hele fijne samenwerking.

Tom van den Berg, Fit For Free & Sportcity

Eerlijk, open, perfecte samenwerking. Al onze LED projecten worden al jaren na een eerste, zeer positieve ervaring, verzorgd door The Green Energy Company.

Ivo Jansen, Pepsico

Wij werken samen met onder meer:

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

The Green Energy Company maakt van jouw gebouw een beter gebouw. Wij leveren complete lichtplannen voor nieuwbouw en werken met de nieuwste en beste lampen.

Neem contact met ons op